Τα προγράμματά μας

Τα προγράμματά μας

Τα προγράμματά μας

Ειδικότερα τα προγράμματα περιλαμβάνουν μαθήματα βρεφικής κολύμβησης, εκμάθηση κολύμβησης σε παιδιά και εφήβους, ειδικό πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης σε ενήλικες και το μοναδικό πρόγραμμα Mermaids Club που προσφέρει μαθήματα τεχνικής κολύμβησης με μονοπέδιλο και στολή γοργόνας. Τα προγράμματά μας προσαρμόζονται για τους δραστήριους επισκέπτες των ξενοδοχείων και για τους αθλητές, οι οποίοι θέλουν να συνεχίσουν την προπόνησή τους.

Στην Ακαδημία Κολύμβησης σας προσφέρουμε την εμπειρία κολύμβησης, ακόμα και στις καλοκαιρινές διακοπές! Είναι ο καλύτερος τρόπος για να αισθανθείτε ασφαλείς στην πισίνα και στη θάλασσα κατά τη διάρκεια των διακοπών σας!

Όλα τα είδη μαθημάτων κολύμβησης είναι ιδιαίτερα ή σε γκρουπ ανάλογα με τις ανάγκες σας και απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες άνω των 6 μηνών. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να δοκιμάσετε τις δεξιότητες σας στη κολύμβηση. Οι εκπαιδευτές κολύμβησης είναι έμπειροι και εξειδικευμένοι επαγγελματίες, ικανοί να βοηθήσουν τα μωρά, τα παιδιά, τους εφήβους και τους ενήλικες χωρίς μέγιστο όριο ηλικίας, σε οποιοδήποτε επίπεδο, για να επιτύχουν τους στόχους τους!

Επίσης, στην Ακαδημία Κολύμβησης προσφέρουμε στους αθλητές τον καλύτερο τρόπο να συνεχίσουν το προπονητικό τους πρόγραμμα βελτιώνοντας την τεχνική τους παραμένοντας δραστήριοι και σε φόρμα!

Επενδύστε στον εαυτό σας, μάθετε για την ασφάλειά σας στο νερό και αποκτήστε τις καλύτερες καλοκαιρινές σας εμπειρίες κολύμβησης από τους κατάλληλους εκπαιδευτές!