ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ VS COVID-19

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ VS COVID-19

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ VS COVID-19

Από το 2012 που λειτουργεί το πρόγραμμα, έχουμε διασφαλίσει τη μέγιστη ποιότητα στην καθαριότητα και απολύμανση σε όλους τους χώρους του 5* ξενοδοχείου μας καθώς και στους χώρους της πισίνας. Η πολυετή εμπειρία μας, μας δίνει τη δυνατότητα να ανταποκριθούμε απόλυτα στις υπάρχουσες συνθήκες και να είμαστε ακόμα πιο σχολαστικοί, καθώς θα ακολουθήσουμε αυστηρά όλους τους κανόνες υγιεινής, βάσει πρωτοκόλλου για το Covid -19. Για να καταφέρουμε την μη μετάδοση του ιού και να κολυμπάμε με ασφάλεια επιβάλλεται από όλους η τήρηση των κανόνων που προβλέπονται, έχοντας ατομική και συλλογική ευθύνη. Παρακάτω , σας ανακοινώνουμε τα μέτρα προστασίας και τις οδηγίες για την ομαλή λειτουργία του προγράμματος:

 • Οι πισίνες είναι από τα πιο ασφαλή περιβάλλοντα εν μέσω Covid, λόγω της ύπαρξης του χλωρίου. Μετά την ανακαίνιση και αναβάθμιση της πισίνας μας, σας παρέχουμε τους πιο σύγχρονους χώρους για την μέγιστη ασφάλεια σας!
 • Είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας για όλους τους ενήλικες κατά την είσοδο και έξοδο σας σε όλους τους χώρους, εκτός από την ώρα του μαθήματός σας.
 • Τηρείτε τις αποστάσεις ασφαλείας που προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ, μέσα στην πισίνα, στα αποδυτήρια και σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου.
 • Αντισηπτικά υγρά θα εξακολουθούν να υπάρχουν στα αποδυτήρια, ωστόσο θα τα βρίσκετε και στην είσοδο και στην υποδοχή της πισίνας.
 • Είναι απαραίτητη η προσκόμιση και ανανέωση όλων των ιατρικών γνωματεύσεων από όλους τους συμμετέχοντες εκ νέου. Λόγω του νέου κορωνοϊού θα πρέπει να ανανεωθούν και οι γνωματεύσεις που δεν έχουν λήξει.
 • Η υποδοχή της πισίνας δε θα λειτουργεί ως χώρος αναμονής όσο επικρατεί η τρέχουσα κατάσταση. Στο χώρο της πισίνας θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε όσους συμμετέχουν στα μαθήματα. Οι υπόλοιποι συνοδοί θα μπορούν να περιμένουν στο lobby ή στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου .
 • Η χρήση των αποδυτηρίων θα αφορά μόνο στην προετοιμασία και αλλαγή σας. Είναι υποχρεωτικό να κάνετε ντους με νερό πριν τα μαθήματα, ωστόσο προς αποφυγήν συνωστισμού, δε θα μπορείτε να κάνετε μπάνιο μετά τα μαθήματα.
 • Η ώρα προσέλευσης στο χώρο μας θα είναι 10 λεπτά πριν το μάθημά σας για την προετοιμασία σας. Παρακαλούμε φοράτε τα μαγιό σας από το σπίτι, ώστε να μειώσετε το χρόνο προετοιμασίας σας. Επιπλέον, η αποχώρησή σας από τους χώρους μας θα πρέπει να γίνεται εντός 15 λεπτών από την λήξη του μαθήματός σας, καθώς αμέσως μετά θα εισέρχονται οι συμμετέχοντες του επόμενου τμήματος.
 • Θα εξακολουθούμε να απολυμαίνουμε τα παιχνίδια και τον εξοπλισμό τακτικά και με περισσότερη σχολαστικότητα.
 • Παρακαλούμε, μην έρχεστε στα μαθήματα σε περίπτωση ασθενείας ή αδιαθεσίας, δηλ. αν έχετε καταρροή, βήχα, πυρετό ή οποιοδήποτε άλλο σύμπτωμα ίωσης. Εμείς θα φροντίσουμε να αναπληρώνετε τα μαθήματά σας όπως πάντα!
 • Οι μέρες λειτουργίας του προγράμματος θα είναι Δευτέρα - Τρίτη -Τετάρτη απόγευμα και Κυριακή πρωί. Τις υπόλοιπες μέρες και ώρες θα παραμένει κλειστή. Η πισίνα θα λειτουργεί μόνο για το πρόγραμμα baby swimming και δε θα γίνεται χρήση της από τους πελάτες του ξενοδοχείου ή εξωτερικούς πελάτες.
 • Με βάση το γενικό πρωτόκολλο της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της ΓΓΑ, στην πισίνα μας η χωρητικότητα ορίζεται ως εξής: 1 άτομο ανά 6 τ.μ. επιφάνειας νερού*. Επομένως, σε κάθε τμήμα μπορούν να συμμετέχουν έως 7 άτομα. Εμείς έχουμε εξασφαλίσει όλα τα τμήματά μας να μην υπερβαίνουν τον αριθμό των 6 παιδιών (και 6 συνοδών αντίστοιχα στα τμήματα βρεφικής κολύμβησης)
 • *Στις πισίνες εκμάθησης, γονιός και νήπιο θεωρούνται 1 άτομο.

Μένουμε ασφαλείς ,τηρώντας όλα τα παραπάνω …και μια νέα κολυμβητική περιπέτεια ξεκινά!

Σας ευχαριστούμε!

Η ομάδα των Πειρατών

Share: